Start juni 2019

De aftrap, juni 2019. GPLdownloads.nl is bereikbaar en biedt de eerste downloads in de shop. Gpldownloads is gemaakt voor het ontwikkelen van nieuwe websites en voor het onderhouden van bestaande websites. Het downloaden van software bij gpldownloads.nl is een laagdrempelige manier om een professionele website te bouwen zonder grote investeringen te doen in de software. Daarnaast biedt GPLdownloads.nl historische versies van downloads aan. Zo kun je na een update, die jouw website crasht, een oudere versie van de software downloaden om de site te herstellen.

Waarom wel software gebruiken van GPL downloads:

  1. Het testen van betaalde plugins of thema’s voor een fractie van de prijs.
    Je kunt voor een klein bedrag een thema of plugin verkrijgen zonder een abonnement af te sluiten bij de aanbieder.
  2. Het verkijgen van specifieke software versies voor een fractie van de prijs.
    Als je jouw website update en deze crasht, kun je een historische software versie downloaden waarin de aanpassing die de crash veroorzaakt nog niet is verwerkt.

Waarom geen software van GPL downloads gebruiken:

  1. Een goed gebouwde site vereist weinig onderhoud. Plugins en thema’s zouden in dat geval automatisch moeten updaten. In dit geval adviseren wij een abonnement af te sluiten bij de officiële leverancier van de software. Hiermee is de software altijd up to date en is het risico beperkt dat van kwetsbaarheden in oude versies gebruik wordt gemaakt.

Waarom naast een abonnement een versie bij GPL downloads downloaden?

  1. Als jouw thema’s en plugins automatisch updaten en één daarvan een bug veroorzaakt beschik je niet altijd meer over een oude versie die deze bug niet veroorzaakt. Voor een klein bedrag kun je die dan dan hier downloaden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *